footer / Wie zijn wij? / ONZE VISIE

WIE ZIJN WIJ?

ONZE VISIE

Goed zijn

McCain It’s All Good! gaat over veel meer dan alleen maar de producten die we produceren; het gaat over wie we zijn en wat we doen als bedrijf.
Sommige bedrijven zijn bekend om de producten die ze maken, en sommige zijn bekend om de mensen die ze maken. Wij willen graag bekend staan om beiden. Wij willen goed zijn in alle aspecten van ons bedrijf.
Maar dat kost tijd. We zijn goed op weg en dat het begint bij goed voedsel. Onze focus ligt op het produceren van geweldig smakende producten, die gemaakt zijn van echte, gezonde ingrediënten en die mensen doen glimlachen. Met dat doel zijn we de formules van onze producten regio voor regio aan het veranderen om te voldoen aan de normen van onze "Good Ingredients". Want eerlijk gezegd zou niets anders van tel zijn, mocht ons eten niet goed smaken.

Lees meer

Maar McCain It’s All Good gaat niet alleen over het eten – hoe goed dat ook is. Het gaat over elk aspect van ons familiebedrijf – van de zorgzame manier waarop we onze goede producten bereiden, tot de manier waarop we met onze landbouwers samenwerken en tot de relaties die wij met onze klanten hebben. Terwijl wij zakendoen, streven wij ernaar voor ons milieu en onze mensen te zorgen. We hebben een vrij eenvoudig recept: voedzame ingrediënten, een gezond milieu, duurzame landbouwprincipes en blije mensen zijn essentieel voor  de ontwikkeling van onze goede voeding.

We weten dat we allen op onze eigen manier definiëren wat goed voor ons betekent. Onze definitie van goed verandert mee in de manier waarop onze klanten en consumenten dat voor henzelf definiëren. Uiteindelijk willen we dat degenen die onze producten kopen, zich goed voelen over wat ze eten wanneer ze kiezen voor McCain.
Ons woord is Goed ..
McCain It’s All Good betekent alles voor ons. Het is onze filosofie en het is integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

Goed zijn
McCain
ENGAGEERT ZICH
Mijn McCain
CLUB
POPULAIRSTE
ARTIKELEN