Street Fries Bacon & Cheese

Street Fries
Bacon & Cheese

*Nieuw in het assortiment*

Ben jij ook altijd zot geweest van nacho's met kaassaus en jalapeño, maar nu op zoek naar wat afwisseling? Dat snappen we! Stap mee in de "loaded fries" trend en geniet er eenvoudigweg thuis van! Want ja, dat kan nu, en wanneer je maar wilt! Ons motto: Street food is coming home!

Het foodtruck-gevoel kan je helemaal bij je thuis beleven, door onze Street Fries: heerlijke frietjes met een hartverwarmende Bacon&Cheese saus. Street Fries Bacon&Cheese heeft een heerlijke kaassaus (met pittige Cheddar, Appenzeller en romige Gouda), met hartige bacon en rode ui. Gegarneerd met een topping van fijne bieslook en ui. Perfect voor kaashebbers!

Klaar in 3 eenvoudige stappen:
1) BEREIDING: Neem de bakjes uit de verpakking en scheid ze. SPreid de frieten in het bakje. Leg het zakje met de topping even opzij en laat deze ontdooien op kamertemperatuur.
2) OPWARMEN: je hebt de keuze tussen oven, airfryer of microgolf.
- OVEN: Verwarm de oven voor op 220°C. Plaats de frieten en het sausje naarst elkaar op het rooster en laat 14-16 minten bakken op 220°C.
- AIRFRYER: Verwarm de airfryer voor op 200°C. Plaats het bakje frieten naast het bakje met saus in de airfryer en bak 12 minuten op 200°C.
- MICROGOLF: Plaats het bakje met frieten naast het bakje met saus in de microgolg. Verwarm gedurende 6 minuten op 950W.
3) SAMENVOEGEN: Giet de hete saus over de frieten in het bakje, of hou ze apart om je frieten in te dippen. Strooi het zakje met de topping over de saus.

Deze 3-in-1kit heeft een praktische portiegrootte van 300g.

McCain Street Fries Bacon&Cheese heeft een Nutri-score C.

 

Vind dit McCain-product bij uw dichtsbijzijnde winkel of pick-up point

Waar te kopen
Bereidingswijze
Microgolf
Oven
Airfryer

VOEDINGSWAARDE INFORMATIE

Gemiddelde waarde per 100g diepgevroren product
Krokant ADVIES
Deel ook jouw mening