Street Fries Pulled Pork

Street Fries
Pulled Pork

*Nieuw in het assortiment*

Hier zijn we weer met een nieuwe smaak! Ben jij ook zo’n fan van stoofvlees met frieten maar heb jij niet altijd zin om hier lang op te wachten of om het zelf klaar te maken? Dan hebben wij voor jou de oplossing! 

De Street Fries Pulled Pork is de nieuwste smaak in ons Street Fries assortiment en een perfecte aanvulling op de Bacon & Cheese en Sweet BBQ Beef. Street Fries Pulled Pork Honey mustard heeft een heerlijk zoet en pittige smaak. De pulled pork, rode ui, honing mosterd saus en aromatiasche kruiden zorgen voor een perfecte balans. Gegarneerd met een topping van fijne bieslook en ui. Perfect voor liefhebbers van Pulled Pork!

Klaar in 3 eenvoudige stappen:
1) BEREIDING: Neem de bakjes uit de verpakking en scheid ze. SPreid de frieten in het bakje. Leg het zakje met de topping even opzij en laat deze ontdooien op kamertemperatuur.
2) OPWARMEN: je hebt de keuze tussen oven, airfryer of microgolf.
- OVEN: Verwarm de oven voor op 220°C. Plaats de frieten en het sausje naarst elkaar op het rooster en laat 14-16 minten bakken op 220°C.
- AIRFRYER: Verwarm de airfryer voor op 200°C. Plaats het bakje frieten naast het bakje met saus in de airfryer en bak 12 minuten op 200°C.
- MICROGOLF: Plaats het bakje met frieten naast het bakje met saus in de microgolg. Verwarm gedurende 6 minuten op 950W.
3) SAMENVOEGEN: Giet de hete saus over de frieten in het bakje, of hou ze apart om je frieten in te dippen. Strooi het zakje met de topping over de saus.

Deze 3-in-1kit heeft een praktische portiegrootte van 300g.

McCain Street Fries Bacon&Cheese heeft een Nutri-score B.

Vind dit McCain-product bij uw dichtsbijzijnde winkel of pick-up point

Waar te kopen
Bereidingswijze
Microgolf
Oven
Airfryer

VOEDINGSWAARDE INFORMATIE

Gemiddelde waarde per 100g diepgevroren product
Krokant ADVIES
Deel ook jouw mening