Street Fries Sweet BBQ Beef

Street Fries
Sweet BBQ Beef

* Nieuw in het gamma *

Hey, ben jij een echte Poutine-fan? Of bestel je standaard stoofvleessaus? Wat dacht je ervan om gewoon thuis van "Loaded fries" te kunnen genieten? Want ja, dat kan nu, en wanneer je maar wilt! Ons motto: Street food is coming home!

Het foodtruck-gevoel kan je helemaal bij je thuis beleven, door onze Street Fries: heerlijke frietjes met een lekker BBQ Beef saus. Street Fries BBQ Beef heeft een heerlijke saus met rundergehakt, fruitige tomaten, zoete gegrilde uien, gegrilde paprika. Gegarneerd met een topping van fijne bieslook en ui. Perfect voor vleesliefhebbers!

Klaar in 3 eenvoudige stappen:
1) BEREIDING: Neem de bakjes uit de verpakking en scheid ze. SPreid de frieten in het bakje. Leg het zakje met de topping even opzij en laat deze ontdooien op kamertemperatuur.
2) OPWARMEN: je hebt de keuze tussen oven, airfryer of microgolf.
- OVEN: Verwarm de oven voor op 220°C. Plaats de frieten en het sausje naarst elkaar op het rooster en laat 14-16 minten bakken op 220°C.
- AIRFRYER: Verwarm de airfryer voor op 200°C. Plaats het bakje frieten naast het bakje met saus in de airfryer en bak 12 minuten op 200°C.
- MICROGOLF: Plaats het bakje met frieten naast het bakje met saus in de microgolg. Verwarm gedurende 6 minuten op 950W.
3) SAMENVOEGEN: Giet de hete saus over de frieten in het bakje, of hou ze apart om je frieten in te dippen. Strooi het zakje met de topping over de saus.

Deze 3-in-1kit heeft een praktische portiegrootte van 300g.

McCain Street Fries Sweet BBQ Beef heeft een Nutri-score A.

Vind dit McCain-product bij uw dichtsbijzijnde winkel of pick-up point

Waar te kopen
Bereidingswijze
Oven
Microgolf
Airfryer

VOEDINGSWAARDE INFORMATIE

Gemiddelde waarde per 100g diepgevroren product
Krokant ADVIES
Deel ook jouw mening