Jouw afspraak met McCain

Bij McCain zijn alles gelegenheden goed om te delen. Hieronder vind je onze belangrijkste momenten. Ben jij er ook bij?

Al 3 jaar officiële sponsor!


Na een fantastisch Tour 2016, doet McCain ook dit jaar mee als officiële sponsor van de Tour de France.

Al 3 jaar officiële sponsor!


Van 1 juli tot 23 juli 2017, volgt de McCain karavaan de wielrenners van de Tour gedurende 3500 km door Duitsland, België, Luxemburg en (natuurlijk) Frankrijk. Zoals het gezegde stelt, hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

McCain loopt tegen kanker


Bij Levensloop staan solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker centraal staan. Gedurende deze 24-urenloop proberen deelnemers zoveel mogelijk geld te vezamelen. Ook McCain ondersteunt dit project en sponsorde Levensloop Leuven en Hasselt in 2017. Op deze manier wilt McCain zijn steentje bijdrage in de strijd tegen kanker.

McCain loopt tegen kanker


Eind september (30/9 & 1/10) voegen we de daad bij het woord en trekken de werknemers van McCain België en Nederland hun sportieve kledij aan. Ze lopen dan mee in de 24-uren Levensloop voor bedrijven in Brussel en sponsoren ook op die manier de stichting tegen kanker.

Special Olympics & McCain


De Special Olympics organiseert al sinds 1968 dit sportevent waarbij mensen met en zonder een verstandelijke beperking samen sporten. Afwisseld worden deze spelen georganiseerd in Wallonië en Vlaanderen. De Special Olympics worden erkend door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).

Special Olympics & McCain


Tussen 24 en 27 mei 2017 vonden de Special Olympics plaats. McCain wou graag dit hartverwarmende event ondersteunen en sponsort door een hele boel frietjes te schenken. We hoopten hiermee de 3442 atleten, 2930 vrijwilligers en meer dan 10.000 bezoekers te kunnen laten genieten van onze frietjes, en dat allemaal in een op en top sportsfeer!