Jouw afspraak met McCain

Bij McCain zijn alles gelegenheden goed om te delen. Hieronder vind je onze belangrijkste momenten. Ben jij er ook bij?

McCain en zijn Ambassadeurs: Operatie Friet


In de lente van 2018 organiseerden we voor de McCain Ambassadeurs “Operatie Friet”, waarbij ze een evenement mochten voorstellen dat wij met onze Friteuse frietjes en enkele gadgets zouden ondersteunen. Zo’n 20 Ambassadeurs werden gekozen om hun Super Operatie uit te voeren. De winnaar mocht als VIP naar een etappe van de Ronde van Frankrijk gaan kijken. Wat was het leuk!

McCain loopt tegen kanker


Bij Levensloop staan solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker centraal staan. Gedurende deze 24-urenloop proberen deelnemers zoveel mogelijk geld te verzamelen. Ook McCain ondersteunt dit project en sponsorde Levensloop tijdens de editie van 2018. Op deze manier wilt McCain zijn steentje bijdrage in de strijd tegen kanker.

Special Olympics & McCain


De Special Olympics organiseert al sinds 1968 dit sportevent waarbij mensen met en zonder een verstandelijke beperking samen sporten. Afwisseld worden deze spelen georganiseerd in Wallonië en Vlaanderen. De Special Olympics worden erkend door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).

Special Olympics & McCain


McCain wou graag dit hartverwarmende event ondersteunen en sponsorde door een heleboel frietjes te schenken. We hoopten alvast hiermeer de athleten, vrijwilligers en bezoekers te kunnen laten genieten van onze frietjes, en dat allemaal in een op en top sportsfeer! In oktober, kwam dan een team van de Special Olympics mee aardappelen rapen voor de Voedselbanken tijdens onze 2de Patathon.