Décoration engagement, bannière pommes de terre
Onze engagementen
Door onze aardappelen te kiezen, engageer je je samen met ons

Bij McCain, houden we van lekker eten en we denken dat je er evenveel van houdt als wij. We doen er daarom alles aan om aardappelen de eer te geven die ze verdienen, net als hun heerlijke smaak in onze producten. Maar naast het plezier van smaak, is goed eten ook eten met een zuiver geweten. Het geheim daarvoor? Altijd simpelere en natuurlijkere producten. In onze frietjes, hebben we zo bijvoorbeeld het zoutgehalte met 41% en de verzadigde vetten met 46% doen dalen. Daarnaast gebruiken we altijd zonnebloemolie in ons productieproces en lanceerden we een gamma met verse aardappelproducten. En u, door onze producten te kiezen, u moedigt ons aan te geloven in onze overtuigingen. Van de bereiding van onze producten, tot de origine van onze frietjes of nog ons engagement in de versrayon, ontdek hier nog meer over de producten die je eet.

ONZEacties
Fevia Food.be

McCain - Lid van Fevia

McCain is lid van Fevia, de federatie voor de Belgische voedingsindustrie. Het zet zich in voor een duurzame groei van de Belgische voedingsindustrie en dat in overleg met alle verschillende partijen.

Met “Food.be – Small country. Great food” wil Fevia de fierheid op onze Belgische voeding en dranken uitstralen in binnen- en buitenland. De slogan is “Small country. Great food.” en dat kunnen we bij McCain alleen maar beamen… We zijn immers zelf erg trots op het feit dat onze friteuse frietjes en aardappelspecialiteiten in België (Leuze-en-Hainaut) worden geproduceerd. Daarnaast streven we bij McCain zelf ook naar kwalitatieve producten waarbij duurzaamheid een van onze topprioriteiten is. Ontdek hier meer over: https://nl.mccain.be/onze-engagementen. Lees hier meer over Fevia.

 

 

Smaak en gezondheid
Europa

Zie deze actie

Van veld tot bord
Global

Zie deze actie