Rosbief carpaccio mer Crispers
Recept

Rosbief
carpaccio
Crispers

20'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten
  • 1 pak McCain Crispers
  • 100 g artisjokharten uit blik
  • 2 takjes verse munt
  • 50 g rucola
  • 200 g verse geitenkaas
  • Zout, peper
  • 100 g gegrilde paprika uit een pot
  • 200 g flinterdunne plakjes rosé gebraden roastbeef
Bereiding
  1. Bereid de McCain Crispers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat de artisjokharten en gegrilde paprika's uitlekken in een zeef.
  3. Haal de bladeren van de artisjokharten, trek ze uit elkaar en leg ze apart.
  4. Pluk de muntblaadjes van de stelen en pureer ze samen met het onderste deel van de artisjokken en de geitenkaas. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Snijd de gegrilde paprika's in dunne reepjes.
  6. Schik de plakjes rosbief samen met de paprikareepjes en de artisjokbladeren.
  7. Besprenkel met de geitenkaascrème en strooi er enkele rucolablaadjes overheen. Serveer samen met de Crispers en de rest van de geitenkaascrème als extra dip.

Wist je dat...

Hoewel rosbief rood vlees is, is het wel een mager stuk vlees is dat rijk is aan eiwitten, ijzer, zink en vitamine B12. Stuk voor stuk belangrijke voedingsstoffen voor spierherstel, gewichtsbeheersing en het behoud van een gezond immuunsysteem!

Crispers
V-Vorm

9
Recept

Rosbief
met sperzieboontjes
Kroketten

Recept

Steak tartaar
met frietjes
tradition frieten