Scampi met gestoofde radijzen in tomatensaus
Recept

Scampi
met gestoofde radijzen in tomatensaus
Air Fryer Julienne

20'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten
  • 1 verpakking Air Fryer Julienne
  • 16 à 20 scampi
  • 1 bussel radijzen
  • 1 brik tomatencoulis
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 1 el gedroogde oregano
  • olijfolie
  • chilivlokken
  • zout en peper 
Bereiding
  1. Saus: Breng de tomatencoulis aan de kook, samen met de hele en gepelde ui. Voeg er de hele teentjes look, oregano en chilivlokken bij. Laat de saus zachtjes pruttelen gedurende 30’. Zeef de saus en leng ze eventueel wat aan met water of olijfolie.
  2. Gerecht: Was de radijzen grondig en snij ze in kwartjes. Gaar de radijzen in een bodempje water, een klontje boter en een snuifje suiker.  Bak de scampi kort, langs twee kanten in een weinig hete olijfolie . 
  3. Maak de frietjes klaar zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Giet wat saus in een diep bord en verdeel er de scampi en radijzen op.

Wist je dat...

Tomatensaus kan je kant en klaar kopen in de supermarkt. Maar zelf gemaakt, smaakt deze nóg beter!

Julienne
Air Fryer

Recept

Scampi
met gestoofde radijzen in tomatensaus
Air Fryer Julienne

Recept

Mosselen
met venkel en sinaasappel
Homefrit'