Recept
Kippenvleugeltjes met paprika
yoghurtsaus
country potatoes
60'
Voor
6
Gemiddeld
Ingrediënten
- 1 zak Country Potatoes
- 24 kippenvleugeltjes
- 4 eetlepels zoete paprikapoeder
- een snufje Espelettepeper
- 3 teentjes knoflook
- olijfolie
- zout en peper
- 2 yoghurtjes natuur
- 2 onbehandelde citroenen
- 2 snufjes zout
- 2 snufjes paprikapoeder
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210 ° C ..
- Meng de kruiden met de knoflook en bestrooi hiermee de kippenvleugels.
- Schik de kippenvleugeltjes in een ovenschaal.
- Voeg een beetje olijfolie en zout en peper toe.
- Bak het gedurende 30 minuten.
- Maak de aardappelen in de oven of friteuse volgens de instructies op de verpakking.
- Maak de yoghurtsaus. Meng citroensap, yoghurt en zout. Strooi er paprikapoeder over.
- Eens de vleugeltjes en frietjes gebakken zijn, serveer met yoghurtsaus en enkele olijven.
Wist je dat ...
Heerlijk licht en lekker… Deze yoghurtsaus is een perfect alternatief voor mayonaise om je kippenbilletjes of komkommerstaafjes in te dippen.