Spruitjesroerbak
Recept

Spruitjesroerbak
met gedroogde tomaten
Mini-krieltjes

30'
Voor
2
Gemakkelijk
Ingrediënten

1 zak McCain Mini-krieltjes (450 gram)

500 gram spruitjes

olijfolie

zongedroogde tomaten

gedroogde oregano

75 gram zongedroogde tomaat op olie

150 gram cashewnoten

zout en peper

Bereiding
  1. Maak de spruitjes schoon en kook ze 3-4 minuten. Giet ze af en laat ze uitlekken.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in 12 minuten goudbruin. Schep regelmatig om.
  3. Voeg na 5 minuten de voorgekookte spruiten en gedroogde oregano naar smaak toe en roerbak mee.
  4. Halveer de zongedroogde tomaten en warm ze op het eind even mee.
  5. Hak de helft van de cashewnoten grof en meng ze door de roerbakschotel.
  6. Verdeel de roerbakschotel over 2 borden en verdeel er de rest van de cashewnoten over.

 

Wist je dat...

Spruitjes of spruitkool is een populaire wintergroente die instaat is een strenge vorst van wel -15 °C te doorstaan.

Recept

Kip uit de oven
met bospaddestoelen
Halve krieltjes

Nieuw Recept

Verrassende
Spaanse Tortilla
Mini-krieltjes