
Recept
Spruitjesroerbak
met gedroogde tomaten
Mini-krieltjes
30'
Voor
2
Gemakkelijk
Ingrediënten
1 zak McCain Mini-krieltjes (450 gram)
500 gram spruitjes
olijfolie
zongedroogde tomaten
gedroogde oregano
75 gram zongedroogde tomaat op olie
150 gram cashewnoten
zout en peper
Bereiding
- Maak de spruitjes schoon en kook ze 3-4 minuten. Giet ze af en laat ze uitlekken.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in 12 minuten goudbruin. Schep regelmatig om.
- Voeg na 5 minuten de voorgekookte spruiten en gedroogde oregano naar smaak toe en roerbak mee.
- Halveer de zongedroogde tomaten en warm ze op het eind even mee.
- Hak de helft van de cashewnoten grof en meng ze door de roerbakschotel.
- Verdeel de roerbakschotel over 2 borden en verdeel er de rest van de cashewnoten over.
Wist je dat...
Spruitjes of spruitkool is een populaire wintergroente die instaat is een strenge vorst van wel -15 °C te doorstaan.