cabillaud puree
Recept

Kabeljauwfilet met tomaten
en verse kruiden
Puree

10
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten

1 verpakking McCain Aardappelpuree

melk

700 g kabeljauwfilet

4 tomaten

4 eetlepels olijfolie

1 dl witte wijn

4 takjes verse tijm

100 g postelein

wat dille (optioneel)

een klein bosje lente-uitjes

een bakje tuinkers

een koffielepel gedroogde oregano

zout en peper

Bereiding
  1. Leg de vis in een ovenschaal.
  2. Snij de tomaten in 2 en leg ze mee in de ovenschaal, op en langs de vis.
  3. Kruid de vis en de tomaten met zout en peper.
  4. Verdeel de oregano over de tomaten.
  5. Snij de lente-uitjes in dunne plakjes en verdeel ze over de vis.
  6. Besprenkel de vis met olijfolie en giet de witte wijn in de ovenschaal.
  7. Gaar de vis 20-25 minuten in een oven die voorverwarmd is op 180°C.
  8. Voeg net voor het opdienen de dille en postelein toe en laat die wat slinken door ze te bedruipen met kookvocht.
  9. Bereid de diepgevroren Aardappelpuree van McCain zoals aangegeven op de verpakking.

 

Wist je dat...

Om nog meer te genieten, kan je de smaak van je puree pimpen door er bijvoorbeeld pesto aan toe te voegen. Heerlijk bij vis en super makkelijk te bereiden… perfect voor groot en klein. Om je puree nog romiger te maken, kan je een scheutje room toevoegen.

Puree
Aardappel

8